luni, 25 noiembrie 2013

Avortul, jertfa satanei

Domnul nostru Iisus Hristos zicea: ”Lăsați copii să vină la mine că a unora ca aceștia este Împărăția Cerurilor” 

Pornind de la această premisă putem observa că Mântuitorul avea o grijă aparte pentru copii, aceștia reprezentau noua speranță a omenirii, moștenitori ai Împărăției Cerurilor.

În zilele de pe urmă putem observa că spitalele au devenit noi locașuri de cult satanice, jertfele de sânge cât și fumul ieșit prin incinerarea jertfelor ( copii avortați ) hrănesc spiritele demonice.

Cum s-a ajuns aici ?

În următoarele rânduri vă voi prezenta modul prin care a luat amploare acest fenomen.

În vechime existau astfel de cazuri destul de izolat, dar în zilele noastre s-au înmiit, asta datorită amicului nostru televizorul, doar în România din 1989 pana în 2009 au avot loc 20.000.000 de avorturi, mai jos vă voi prezenta o schemă proprie prin care păcatul se îmbină armonios cu tot ce e bun din om și ajunge să se transforme în crima, jertfă satanică și iad !

Filme XXX -> Sentimentul de iubire ->Sex -> Contracepție -> Avort

Cum am ajuns de la filme pentru adulți la avort ?

În primul rând, orice om intra în contact, prin intermediul mass-media, cu această industrie colosală a filmelor pentru adulți, la nivel de subconștient se însămânțează desfrânarea obsesivă care devine un ideal pentru individ. 

La o anumită vârstă iubirea nu întârzie să apară, dar sămânța desfrânării, ce a căzut asupra individului la contactul cu filmele pentru adulți, transformă toata dragostea în dorința de a face sex, uneori prea devreme. 

Având o educație sexuală ce trimite individul spre contracepție, acesta îmbrățișează ideea, neștiind că acceptând asta, la nivel de subconștient, el refuză apariția unui copil, iar datorită desfrânării ce zace în el și crește, își dorește să facă sex, dar să nu aibe copii, aceștia fiind percepuți ca o povară, nu ca o bucurie. 

Metodele contraceptive nu au fost niciodată sigure, mereu apare acea indicație scrisă 99% sigur, dar luând 1% din 7 miliarde, obținem cifra halucinantă de 10 milioane, astfel apar la nivel statistic 10 milioane de sarcini nedorite la o anumită perioadă. În momentul în care contracepția, ce era menită să țină copilul departe, eșuează, apare ultima salvare, avortul !

Neștiind ce înseamnă, mulți văd această practică aparent nevinovată ca pe o salvare, cca 50.000.000 de avorturi pe an din 7 miliarde de oameni.

Astfel am ajuns la sfârșitul marelui plan, patru pași simplii și oferi jertfa satanei, trupul și sângele copilului nebotezat hrănind fiara, totodată și iadul înghite sufletul copilului ce va cere osânda părinților, copilul cere ca părinții să îi ia locul în iad, iar odata ajunși acolo, copilul își primește locul meritat în Rai !

Părintele Arsenie Boca ne vorbește despre Avorturi:


Priviți, asta se întampla. Meritați să vedeți pentru ca tăceți și acceptați totul ( ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE ):


Din Biblioteca mea electronică vă recomand următoarea carte: ”Avortul si anticonceptionalele” - CLICK AICI


                                                                        Articol personal - Ioanid

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Orice comentariu în discordanță cu Regulamentul blogului nu va fi aprobat !