vineri, 22 noiembrie 2013

Regulament

 1. Fără reclame 
  
 Sunt interzise mesajele publicitare de orice fel trimise pe blog prin comentarii sau nume, acestea nu vor fi aprobate.
  

 2. Fără clone 

 Va rugăm să nu scrieți pe blog folosind mai multe conturi de utilizator, dacă deducem asta comentariile vor fi sterse. 
  
  
 3. Un comentariu, o postare 
  
 Orice mesaj publicat cu copy/paste în comentarii multiple va fi șters. 
  
  
 4. Precizați sursele, fi la subiect 
  
 Dacă folosiți o informație preluată de undeva, vă rugăm să precizați sursa. Dacă doriți să redați exact un citat acesta nu trebuie să depășească 500 de caractere. Pentru citate mai lungi vă rugăm să folosiți doar un link către adresa respectivă. Orice  nu are legătură cu discuția va fi șters. 
  
  
 5. Majuscule 
  
 Nu scrieți cu majuscule! Dacă doriți să accentuati un anumit mesaj încercați să o faceți prin idei și argumentare, nu prin A STRIGA LA CEILALȚI MEMBRI AI BLOGULUI! 
  
  
 6. Grafia mesajelor și stilizarea 
  
 Vă rugăm să nu folosiți limbajul de tip chat: sh, tz, k, etc. De asemenea, va rugăm să nu abuzați de folosirea emoticoanelor. Mesajele care nu se conformează acestor reguli vor fi șterse. 
  
  
 7. Limbajul folosit 
  
 Vă rugăm să nu folosiți injurii, remărci obscene, rasiste, xenofobe sau amenințătoare. Vă rugăm să nu fiți agresivi sau violenți față de ceilalți membrii ai blogului. Limbajul dintr-un comentariu poate duce la a nu fi aprobat, ci șters ! 
  
  
 8. Participați la discuții, nu la conflicte 
  
 Vă rugăm să arătați mereu respect celorlalți membri ai blogului. Nu lansați atacuri la persoană, respectați-le celorlalți dreptul la propriile opinii, chiar și atunci când sunt diferite de ale dumneavoastră. Comentați ideile nu persoanele care le emit și rezistați tentației de a-i ataca pe autorii mesajelor cu care nu sunteți de acord. 

  
 9. Utilizatorii care folosesc identități multiple sau împrumută nickname-ul altui membru, nu vor primiii aprobarea comentariilor.  

  
 10. Probleme cu un alt membru 
  
 Dacă aveți probleme cu un alt membru al blogului, va rugăm să încercați mai întâi se le rezolvați într-un spațiu privat și nu la comentarii. Dacă încercarea eșuează nu vom permite ceartă în spațiul public. 
  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Orice comentariu în discordanță cu Regulamentul blogului nu va fi aprobat !