sâmbătă, 7 decembrie 2013

Rugăciunea, salvarea din gheenă

 Iubiți frați ai mei, după cum spuneam într-un articol anterior, noi ne adresăm Domnului prin rugăciune, iar Domnul se adresează nouă prin Sfântă Scriptură și Sfinții Părinți. 
  
 După cum ne-a lăsat moștenire Părintele Arsenie Boca, Părintele Ilie Cleopa și Sfinții Părinți, vă recomand rugăciunea trăitoare, iar când apar problemele și nu aveți la îndemână o carte de rugăciuni sau sunteți prea deznădăjduiți, să spuneți fraților rugăciunea ”Tatăl  Nostru” de nouă ori, că mai apoi să constatați că problemele se atenuează sau dispar. 
  
 Trăim în era tehnologiei așa că voi atașa în rândurile următoare un Ceaslov Ortodox în format pdf, totul gratuit ! 
  
  
 Nu vreau să distrug plăcerea lecturii, să nu socotiți că aș dori asta, căci m-au tot întrebat oamenii dacă e corect ceea ce fac.  
  
 În schimb argumentul meu a fost simplu, ofer tuturor o alternativă sigură și gratuită de a comunica mai ușor cu Dumnezeu în caz că sunt în dificultate. 
  
 După ce gustați dulceața rugăciunii sigur veți dori să continuați, sunt atâtea persoane pentru care nu ne-am rugat de multă vreme, sau chiar pentru noi înșine, doar să citim puțin cuprinsul și vom vedea că avem nevoie de puțin timp cu Dumnezeu, să fim sinceri și trăitori, să nu facem asta doar pentru a scăpa, rugați-vă să fiți auziți, nu să fiți achitați de o așa zisă datorie.


Articol personal - Bogdan Ioanid

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Orice comentariu în discordanță cu Regulamentul blogului nu va fi aprobat !